Povoljna investicija

the.bank.of.gold. je dio Auro Domus Grupe osmišljena kao brend posvećen prvenstveno investicijskom zlatu. Naša je misija promicati dostupnost ulaganja u zlato i približiti mogućnost kvalitetne i povoljne investicije svakom građaninu.

Naše usluge

Prodaja

Prodaja investicijskog zlata i srebra

Pohrana

Pohranite vaše zlato na našim lokacijama

Savjetovanje

Naš profesionalni tim stoji vam na raspolaganju

U kratko

Auro Domus Grupa prva je na hrvatskom tržištu pokrenula prodaju investicijskog zlata. Zahvaljujući povjerenju klijenata, od početka krajem 2013. godine do danas ostvarili smo iznimne rezultate.

O nama

Naša je vizija stvoriti društvo koje je upoznato s prednostima ulaganja u zlato i kretanjima na tržištu plemenitih metala. Naše su usluge i dugogodišnje iskustvo na raspolaganju svim zainteresiranim klijentima. the.bank.of.gold. ima svoje ekskluzivne poslovnice u većim hrvatskim gradovima u kojima zapošljava tim educiranih profesionalaca. Svakodnevnim istraživanjem i ulaganjem u znanje stvaramo kvalitetniju uslugu za naše klijente. the.bank.of.gold. je dostupan putem besplatnog broja telefona 0800 510 510 ili elektronske pošte i uvijek smo spremni odazvati se našim klijentima.

O NAMA U BROJKAMA

6000+

ZADOVOLJNIH KORISNIKA

160+

ARTIKALA U PRODAJI

130+

KILOGRAMA PRODANOG ZLATA